Next Century

Next Century

Välkommen på vernissage i Marks konsthall 21 mars kl 12-16.

Grafikutställning i samarbete med Marks Konstgrakiska Verkstad 21 mars – 5 april.

Ett projekt där flera grafiska verkstäder och utställningslokaler i Västsverige, samverkar för att ordna konstnärsbesök i Västra Götalandsregionen från södra Kina.

Next Century är ett projekt där flera grafiska verkstäder och utställningslokaler i Västsverige, samverkar för att ordna konstnärsbesök i Västra Götalandsregionen från södra Kina.

Projektets önskan är att skapa konstnärliga och personliga möten mellan våra konstnärer och konstnärer i Kina och det kommer att anordnas workshops, seminarier och gemensam vandringsutställning.

Ledningsgruppen för Next Century består av projektledaren Björn Therkelssen, Göran Boardy, Eric Saline och curatorn Waverly Liu och vi som ingår är Marks konstgrafiska Verkstad i Kinna, Ålgården i Borås, Litografiska Akademin i Tidaholm, Skaraborgs Konstgrafiska Verkstad i Skövde, Vänersborgs Konstgrafiska Verkstad, Vardagsbilder i Göteborg, Konstgrafiska Verkstaden Dalsland i Åmål, KKV i Göteborg samt Grafik I Väst.

För mer info: www.grafikivast.se/next-century/

Obs!

Nu är det dags för utställningen i projektet Next Century att komma till oss. Här ser du grafik bl.a av våra kinesiska gäster, Mu Beini, Wan Ming och Qu Zuochun och Theo Ågren, Kalle Pettersson samt Rune Persson.  

Till alla våra besökare:

Som ett steg i att motverka spridningen av Covid-19/Corona-viruset ställer vi in invigningstal till utställningen Next Century, samt servering av dryck och tilltugg

2019-11-12 08:41